full screen background image
BLOEMENABONNEMENT
Wekelijks, om de twee weken, maandelijks, of op zelf bepaalde data verse bloemen? Het kan perfect bij bloemen Gill ! U bepaalt het bedrag en de leverdatums, bloemen Gill zorgt telkens voor de mooiste creaties met veiling verse bloemen van de beste kwaliteit en indien gewenst zelfs aan huis geleverd.
KADOBON
Moeilijk om het gepaste kado te vinden?
Een kadobon van bloemen Gill, leuk om te geven, geweldig om te krijgen! Met de kadobon kan je zowel bloemen, planten als decoratie artikelen aankopen. De kadobon blijft 6 maanden na aankoopdatum geldig en kan in delen opgekocht worden.
BEDRIJVEN
U wil als bedrijf representatief uitpakken naar uw klanten, medewerkers of collega’s? U wil net dat ietsje meer om uw bedrijf in de kijker te zetten? Bloemen Gill staat steeds ter uw beschikking. Van decoratie voor de inkombalie tot bloemen voor verjaardagen van medewerkers tot bedrijfsfeesten. Bloemen Gill verzorgt alle bloemwerk. Elk bedrijf heeft een andere aanpak nodig, daarom kunnen in onderling overleg de juiste oplossingen besproken worden voor elk soort bedrijf. Van restaurant, dokterspraktijk, kantoor, winkel tot industrie, bloemen Gill is van alle markten thuis!
LEVERINGEN
Voor leveringen kan u bij bloemen Gill ook terecht. Bestellingen die voor 12 u geplaatst worden kunnen dezelfde dag nog geleverd worden in Genk en omgeving. Voor leveringen op verdere locaties of in het buitenland, gelieve 1 dag op voorhand te bestellen.
Op zondag, maandag en feestdagen worden geen leveringen uitgevoerd.
Bloemen Gill en planten gill bloemenzaak genk
WEG NAAR AS 65 - GENK - TEL 089/35 45 33 - INFO@GILL.BE Bloemen genk en planten genk gill bloemenzaak